herinneringenlinnen

Linnen vol herinneringen, waarbij aandenken en personaliteit verweven is met textiel.

In een afscheids- of herinneringenlinnen kun je een persoonlijke boodschap (ver-)stoppen. Berichtjes, gedichten, tekeningen of andere persoonlijke dingen, alles wat je mee wilt geven aan de overledene kun je in de verschillende, soms verborgen, vakjes stoppen.

Het herinneringenlinnen bestaat volledig uit biologisch afbreekbare materialen en kan dus met de overledene mee begraven of gecremeerd worden.

Ready-made , zelf maken met persoonlijke begeleiding of thuis met familie en vrienden personaliseren met behulp van een DIY-pakket . Je kiest wat bij jou past.

ready made

Een mijn-memento uit de basiscollectie of op maat laten personaliseren, herinneringenlinnen helpt mee aan een warm aandenken.

diy-pakket

Herinneringenlinnen personaliseren passend bij de overledene. Met familie en vrienden thuis een mijn-memento bewerken en zo persoonlijke herinneringen en gevoelens vertalen naar een tastbaar aandenken. Een DIY-pakket bestaat uit een aandenkenlinnen naar keuze en textielwasco of natuurlijke verf. Ook heel geschikt voor kinderen.

zelf maken

Herinneringenlinnen zelf maken is fijn om te doen, maar soms is het lastig om een begin te maken. Hulp nodig bij het vertalen van je ideƫen, vraag een vrijblijvend gesprek aan.