herinneringen IN linnen

Linnen vol herinneringen, waarbij aandenken en personaliteit verweven is met textiel.

In een afscheids- of herinneringenlinnen kun je een persoonlijke boodschap (ver-)stoppen. Berichtjes, gedichten, tekeningen of andere persoonlijke dingen, alles wat je mee wilt geven aan de overledene kun je in de verschillende, soms verborgen, vakjes stoppen.

Het herinneringenlinnen bestaat volledig uit biologisch afbreekbare materialen en kan dus met de overledene mee begraven of gecremeerd worden.

herinneringen UIT KLEDING

Kleding van je dierbare transformeren als aandenken aan de mooie momenten samen. Een mooie manier om herinneringen om te zetten in iets tastbaars.

Wil je zelf graag de de transformatie doen,  maar zie je er tegen op dit alleen te doen? We helpen je graag een bijzonder aandenken te maken van de persoonlijke spullen van je dierbare.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur een bericht naar nathali@mijn-memento.nl of 06-28280008

Een mijn-memento uit de basiscollectie of op maat laten personaliseren, herinneringenlinnen helpt mee aan een warm aandenken.  

memo-memento ready made

Herinneringenlinnen personaliseren passend bij de overledene. Met familie en vrienden thuis een mijn-memento bewerken en zo persoonlijke herinneringen en gevoelens vertalen naar een tastbaar aandenken. Een DIY-pakket bestaat uit een aandenkenlinnen naar keuze en textielwasco of natuurlijke verf. Ook heel geschikt voor kinderen.

mijn-memento diy

Herinneringenlinnen zelf maken is fijn om te doen, maar soms is het lastig om een begin te maken. Hulp nodig bij het vertalen van je ideëen, vraag een vrijblijvend gesprek aan.

mijn-memento zelf maken